PUBLICITAT

Pol Arias obté millor marca personal als 200 lliures

EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Foto: FAN

Ahir va ser el debut de Pol Arias en els Campionats del Món de natació que es disputen a Barcelona. Arias va aconseguir millorar la seva marca personal en els 200 lliures amb un temps de 2min 00,44s, superant els 2min 01,21s que en tenia fins ahir. L'andorrà va finalitzar en el 60è lloc dels 69 participants de les sèries preliminars.

«He millorat en 8 dècimes el meu temps i estic content», va manifestar ahir el nedador. «M'hagués agradat baixar dels dos minuts perquè és un repte, però crec que en un futur sí que ho faré. De totes maneres, quedar-me a 44 centèsimes no és res». Arias considerava ahir que havia de millorar encara alguns aspectes: «He fet algunes errades tècniques, com respiració després del viratge que no havia de fer, i fins i tot hauré de millorar el viratge». L'objectiu, segons va explicar el seleccionador, Sergio Rayo, era arribar al primer 100 amb 57 segons, però finalment ho va fer en 58,51s. «Volíem arribar al 100 amb 57 segons, però havia de sortir molt ràpid i no tenia clar si hagués fet la resta bé», va assegurar el nedador, que va dir que havia sortit «ràpid, però sense cansar-me». La clau va estar, però, en «el tercer 50», segons Rayo, «fent un bon canvi i mantenint molt bé el ritme»

La competició per als representants andorrans segueix amb Mònica Ramírez l'1 d'agost (100 lliures) i el 3 d'agost (50 lliures), dia en què Pablo Feo farà els 50 esquena.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT