PUBLICITAT

El Cevalls passa a jugar en el grup 3 de Barcelona i Girona

  • La lliga comença serà el 20 de setembre a casa i acaba el 2 de maig a Castellar
I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edu Rocha, contra el Sitges Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra HC Cevalls passarà a jugar la pròxima temporada en el grup 3 de la Segona Catalana, que aplega equips de les províncies de Barcelona i Girona. La Federació Catalana de Patinatge ha ampliat de quatre a cinc els grups de la Segona Divisió Catalana i com el club que presideix Miquel Llorenç és de l'est de la zona de Lleida, li ha tocat aquest canvi de zona després de jugar els darrers anys en el de Lleida i Tarragona.

Per al president no és un canvi que afecti massa: «Al final és gairebé el mateix anar a jugar a Vilanova que a Ribes de Freser. No ens ho prenem com un problema, sinó com un canvi de mentalitat. Passem a una zona en la qual l'hoquei és més tècnic i això ens beneficia, tot i que el nivell és més fort», va argumentar Miquel.

D'altra banda també s'ha afegit la sub-23 en la competició, de tal manera que molts dels filials que no tenien suficients jugadors per formar un altre equip, s'han dissolt per crear-ne un d'aquesta nova categoria, ideal per formar promeses. Si l'any passat els quatre grups tenien 15 o 16 equips, el vinent en tindrà 12 en el grup 3 del Cevalls.

La lliga començarà el 20 de setembre per al conjunt que entrena Juan Sebastián, en partit al Pavelló Comunal contra el Sant Feliu de Codines. Alternarà a casa i a domicili cada jornada, excepte al final de la primera volta i l'inici de la segona, que tocaran dos partits fora per acabar la competició regular el 2 de maig a casa davant el Castellar.

Hi haurà aturades el primer cap de setmana de desembre, per Nadal –del 21 del darrer mes de l'any, que acaba la primera volta a Castellar fins el 12 de gener, que comença la segona a Sant Feliu de Codines– i a l'abril en la primera, tercera i quarta setmana. No hi ha canvis en els ascensos: els dos primers pugen directes a Primera Catalana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT