PUBLICITAT

Una nit de compres per l'avinguda Carlemany

  • El Comú d'Escaldes treballa la data del 12 d'octubre per a la seva celebració
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Escaldes-Engordany, juntament amb la Cambra de Comerç, les associacions i els comerciants, està preparant la celebració d'una nit de compres a l'avinguda Carlemany, que es vol donar a conèixer com a Vivand. El cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, va explicar ahir que serà una «nit temàtica» i que els comerços podran obrir fins a les dotze de la nit, aprofitant la festivitat del Pilar, una data que acostuma a atreure a Andorra molts visitants de l'estat espanyol.

Després de l'èxit de la iniciativa De copes al Centre Històric organitzada pels comerços d'aquesta zona de la capital el passat 13 de juny, ara ha estat Escaldes-Engordany qui ha sol·licitat al Govern l'ampliació dels horaris comercials fins a les dotze de la nit per al proper 12 d'octubre.

Accions EN ESTUDI/ Calvet va indicar que la proposta encara està en fase embrionària, i que actualment estan treballant per establir «quines accions fer i què s'espera de cada part». Calvet va assegurar que es treballa amb molta il·lusió «perquè tothom vol que quedi molt bé», però cal veure «fins on podem arribar i si hi arribarem junts però sembla que tot va en aquest camí». En aquest sentit el cònsol va afegir que «tenim un full de ruta marcat però ara estem analitzant si tenim prou mitjans per arribar-hi».

La intenció és organitzar un esdeveniment temàtic, el tema del qual encara no s'ha acabat de decidir, i l'objectiu és promocionar la varietat de comerços que té l'avinguda, aprofitant que s'ha convertit en un eix per a vianants.

ANIMACIONS/ S'estan estudiant quines animacions es podrien dur a terme, i també la proposta de fer els aparcaments gratuïts durant aquell dia, per la qual cosa s'està mirant quin impacte tindria la mesura i si és assumible, informa l'ANA.

De moment encara no se sap quants comerços participaran en la nit blanca, ja que dependrà molt del nombre d'empleats que tingui cada establiment i la seva disponibilitat. En tot cas, Calvet espera que la iniciativa tingui molt bona acollida i es pugui arribar a institucionalitzar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT