PUBLICITAT

S'obre a la circulació l'enllaç de la desviació d'Encamp

  • El nou vial millora les comunicacions d'entrada i sortida de la parròquia
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El nou vial d'enllaç entre la carretera general 2 i el carrer del Mirador, ahir Foto: ÀLEX LARA

El vial d'enllaç entre la carretera general 2 i el carrer del Mirador ja està operatiu des d'ahir. Aquest vial és la tercera fase constructiva de lestres executades. Aquesta darrera fase es va adjudicar l'abril de l'any passat i té un pressupost d'uns 819.000 euros.

L'obra global ha ascendit a un total de 2,1 milions d'euros i s'ha dividit en 3 fases constructives. Les dues primeres es van adjudicar el desembre del 2010, amb l'anterior etapa de govern socialdemòcrata. La fase 1 contemplava una rotonda a l'avinguda Joan Martí i una altra al carrer de l'Arena amb el vial que les connecta, mentre que la fase 2 va consistir en la rotonda a l'actual carretera general 2, alhora que va adaptar els camins públicsque hi conflueixen.

MILLORES D'ACCESSIBILITAT//Amb aquestes actuacions s'ha connectat el nucli d'Encamp amb la carretera general 2, un enllaç que millora les comunicacions d'entrada i sortida del nucli, que fins ara només tenia comunicació viària a través de les dues rotondes als extrems de la desviació d'Encamp. Es tracta de una antiga reivindicació de la corporació encampadana per poder comptar amb una tercera via d'accesibilitat al poble des de la desviació. Això permetrà impulsar tant el sector comercial com altres tipus de negocis ubicats en aquests índrets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT