PUBLICITAT

El Govern ha hagut d'avalar projectes que fracassen

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, va informar que està previst reconduir el programa de préstecs preferents perquè tingui més èxit. Tal com va indicar en una entrevista a Ràdio i Televisió d'Andorra, «la creu és que hi ha hagut projectes que no han tingut èxit i que el Govern ha hagut d'avalar». Per aquest motiu s'ha decidit reorientar el projecte obrint una nova línia de crèdit amb l'Agrupació de Bancs d'Andorra per atorgar ajudes, no només a projectes innovadors sinó també a empreses no lligades a la innovació, a iniciatives de valor afegit elevat o per reconduir empreses existents.

La idea és reconduir el programa «perquè pugui tenir èxit i que el Govern no es converteixi en un banc que finança projectes que no puguin tenir èxit, perquè el sector bancari no els vol finançar».

Tot i amb això «no es posa en dubte la continuïtat del projecte». El programa encara disposa de cinc milions d'euros, però l'ampliació de capital permetrà cobrir les necessitats de més tipologies d'empreses.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT