PUBLICITAT

L'Haute Route Pirineus passarà diumenge per la Seu d'Urgell

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Recorregut de l'Haute Route 2013 entre les localitats de Barcelona i Biarritz. Foto: EL PERIÒDIC

L'Haute Route una de les marxes cicloturistes més dures del món, passarà per la Seu d'Urgell en la seva primera edició als Pirineus. La primera etapa, aquest diumenge vinent, sortirà de Solsona i finalitzarà a la Seu, amb 85 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.400 metres. La competició compta amb 500 ciclistes amateurs de més de 30 nacionalitats diferents. El dilluns els aficionats podran veure la sortida de la segona etapa des de la Seu, en direcció al pla de Beret.

En total, 120 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell. Els següents finals d'etapa, ja en territori francès, seran a Superbagnères, Argeles-Gazost, Hautacam i Pau. L'última etapa, el 7 de setembre, finalitzarà a Anglet, a la costa basca. Els ciclistes afrontaran 20 colls mítics dels Pirineus, entre els quals hi ha el Port de Balès, la pujada a Pla de Beret, l'Asin, el Tourmalet, el Soulor, l'Aubisque i una contrarrellotge individual a l'Hautacam.

En total, recorreran 752 quilòmetres amb prop de 20.000 metres de desnivell. L'Haute Route va néixer fa tot just tres anys als Alps, amb l'objectiu de convertir-se en la marxa cicloesportiva més dura i més alta del món del ciclisme. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT