PUBLICITAT

Els morts et perseguiran

  • El Club Diógenes organitza aquest cap de setmana una cursa que fusiona el túnel del terror i amb la sèrie americana ‘Run for your life’
L. F. M.
ENCAMP

morts
Uns quants voluntaris ahir a la tarda abans de "la invasió Zombie". Foto: ÀLEX LARA

¿Què és Andorra Apoccalipsi Zombie? «És una fusió del Run for your life, una cursa de 5 km que es fa a EUA en la què Zombies et persegueixen i has de córrer, i un passatge del terror normal». Ens ho va explicar l’Àlex, un dels fundadors del Club Diògenes: «ens agraden molt els temes de Zomies i de Walking dead i vem decidir tirar-ho endavant». El circuit és de 30.000 metres quadrats de terreny (al càmping Riberaygua); 800 metres de recorregut on més de 50 Zombies faran tremolar tots els visitants aquest cap de setmana. Van començar ahir (amb retard per culpa de la pluja) i també hi seran avui i demà diumenge, de sis de la tarda fins a les dotze de la nit. Els 50 zombies són voluntaris d’Andorra, «fans de la sèrie americana als quals els agrada el món imaginari del terror». Segons l’Àlex la iniciativa ha tingut molt bona acceptació, i «s’hi venen unes 1000 persones, ja considerem que ha estat un èxit».
L’entrada val 6 euros, 5 pel carnet jove, i es poden comprar al mateix lloc d’accés al recorregut, al costat de la caserna dels Bombers a Santa Coloma. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT