PUBLICITAT

Amàlia Vinyes defensa el liderat en l'última prova

I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Amàlia Vinyes compartirà el volant del Seat Lleó, preparat per l'equip Baporo MotorSport, amb el seu germà Joan en l'última carrera de la temporada de la Copa d'Espanya de Resistència (CER) 2013. Alcanyís decidirà aquest cap de setmana un títol que de moment comanda la pilot andorrana amb un avantatge de 30 punts en la classe un i 32 en la Divisió 2.

Amàlia sap que ho té tot a favor, però es resisteix a pensar que tot està fet: «Les curses cal disputar-les i fins que les diferències siguin inassolibles per als nostres rivals no podem dir que hem guanyat res. Per això crec que el millor és fer un plantejament ambiciós i, com de costum, intentar estar entre els més ràpids en els cronometrats i plantejar les carreres en funció de la posició en la sortida i de l'hàndicap».

Una de les novetats de l'última cita és que els cotxes de les classes 1 i 2 estaran junts en la pista, tant en les sessions com en les dues carreres. Quant als horaris, dissabte es faran els entrenaments i diumenge les carreres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT