PUBLICITAT

Vaquèira avança a dissabte l'obertura gràcies a les darreres nevades

  • Oberts els telecadires Bosc, Mirador, Era Cabana i Jorge Jordana
EL PERIÒDIC
VIELLA

Periodic
L'estació d'esquí de Vaquèira-Beret, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

Els responsables de l'estació de Vaquèira-Beret han decidit avançar a aquest dissabte l'inici de la temporada d'esquí després de les intenses nevades dels darrers dies. Els gruixos de 50 a 80 centímetres caiguts des de divendres i els més 30 centímetres de les darreres 24 hores permetran obrir parcialment les instal·lacions una setmana abans del previst. Del 23 al 29 de novembre estaran oberts a l'àrea de Vaquèira els telecadires Bosc, Mirador, Era Cabana i Jorge Jordana. Si bé inicialment el complex hivernal va valorar només obrir la Cara Nord a través del telecadira Jorge Jordana, les intenses nevades han motivat l'estació a ampliar els remuntadors i pistes oberts a la zona central de Vaquèira.

L'estació de Vaquèira-Beret havia previst obrir les seves instal·lacions el 30 de novembre però les nevades dels darrers dies han fet que els seus responsables hagin decidit avançar l'inici de la temporada a aquest dissabte, amb una obertura parcial de les instal·lacions.

Així, del 23 al 29 de novembre estaran oberts a l'àrea de Vaquèira els telecadires Bosc, Mirador, Era Cabana i Jorge Jordana. Tot i que l'estació va valorar en un principi només obrir la Cara Nord a través del telecadira Jorge Jordana, les intenses nevades i la bona acollida de l'obertura primerenca per part dels aficionats han motivat els responsables el complex a ampliar els remuntadors i pistes oberts a la zona central de Baqueira, informa l'ACC.

Pàrquings / A la vegada, segons els resposanbles de Vaquèira-Beret, aquesta decisió també vol facilitar l'accés dels esquiadors a pistes ja que podran estrenar les primeres corbes de l'hivern tant des de la base de Vaquèira 1500 com des d'Orri. Els pàrquings habilitats seran els de 1.500 –descobert– i el d'Orri. El servei de gua-gua estarà en funcionament i pel que fa a la restauració funcionaran la Cafeteria Bosc i el Pàrrec d'Orri –el Moët estarà tancat.

Els afeccionats que vulguin adquirir un forfet per aquest cap de setmana ho podran fer a les taquilles d'Orri i a les de 1.500. El preu d'adult de dia serà de 30 euros i l'infantil de dia de 20 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT