PUBLICITAT

Adidas vendrà el model ‘Padrós’

  • La Federació Internacional accepta el nou disseny de dobok presentat pel director tècnic de la Fandtaekwondo als Mundials de Mèxic del juliol passat i serà oficial al 2014
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

esports padrs vertical
Jèssica Rovira posa amb el nou ‘dobok’ dissenyat per Padrós. Foto: FANDTAEKWONDO

Adidas, una de les marques esportives més potents del mercat mundial, vendrà el nou model de dobok femení que Juanjo Padrós va presentar al Comitè Executiu de la Federació Internacional de Taekwondo (WTF) en els Mundials que es van disputar el juliol passat a Mèxic.
La línia presentada pel director tècnic de la Fandtaekwondo, amb l’ajut de l’empresa andorrana Taylor&Co i amb la lluitadora de l’equip nacional Jèssica Rovira, ha quallat amb bons ulls en la cúpula del màxim ens internacional i en el departament d’Expansió Internacional, el qual té previst confirmar pròximament que aquesta vestimenta serà oficial a partir del 2014.
Padrós va dissenyar dos models: un de cap a peus tot ajustat al cos a través de lycra i amb una faldilla curta afegida, i un altre que es composa d’un vestit amb faldilla i uns pantalons de lycra –els que es veuen a les dues fotos–, «de manera que dibuixin millor el cos i li doni un punt més femení», argumenta el creador.
No va passar ni un mes i aquest toc més sexy va despertar l’interès d’Adidas, la marca més potent en el món del taekwondo. Padrós els hi va enviar un dels models a director de vendes Michael Stanier. «Li va encantar», assegura l’andorrà.
Aquí va començar un intercanvi d’impressions que a dia d’avui està en la fase final, en l’avantsala del sí definitiu. De fet el senyor Stanier va assegurar a Padrós que, d’acord amb la WTF, «l’afegirem al nostre pla de productes per al 2014» i no només en aquest esport: «Estem treballant perquè aquests uniformes femenins també puguin ser oficials en el judo i el karate. És un concepte mundial», explica, tot i que hi ha d’altres també oficials. El màxim ens internacional no vol que sigui l’únic.
El 3 d’octubre es van reunir a París les dues parts implicades, WTF i Adidas. Allà van apropar al màxim les postures i ara falta que s’aprovi en una nova junta per posar tota la maquinària en marxa.
El director tècnic de la Fandtaekwondo vol deixar clar que ell està dins de l’Executiu de la Federació Europea i que aquest projecte és una part més de la seva feina, per la qual treballa «sense ànim de lucre». «Una aportació més per al taekwondo femení que neix a Andorra i s’escampa per tot el món és ja una bona manera de cobrar, un orgull per a mi i per a tot el país», assenyala el creador.
El primer acte oficial en el qual pot aparèixer el model Padrós és el Campionat d’Europa sub-21 de l’any vinent, en una seu encara per determinar i en el qual Andorra tindrà representació. Si és ben rebut ja donarà el salt a tot el món, començant per incorporar-lo al format Grand Prix, en el qual lluiten les millores exponents del planeta. Les millors... I d’aquí ben poc, més sexys.


Per a més informació consulti l'edició en paper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT