PUBLICITAT

Gil afirma que la negociació no és prioritària

  • La cònsol de Sant Julià de Lòria anuncia un període de reflexió
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cònsol major de Sant Julià de Lòria va defensar que «el Govern té les seves competències i el comú unes altres, que no són les mateixes», per això, tal com van denunciar altres cònsols, no està satisfeta per com s'estan tractant les negociacions per reformar-les. Gil considera que «ara s'obre un període de reflexió per part dels comuns», després que el Govern proposés un text que, en general, no ha agradat gaire a les corporacions, en proposar «un canvi del model d'Estat». Gil va reiterar que «a partir d'aquest document els comuns establiran, ara, el seu camí de treball».

No obstant això, Gil va lamentar que «el procés no ha estat el correcte perquè des del principi s'hauria d'haver treballat amb els comuns». Un camí que, en vista del conflicte sorgit arran no només del projecte de modificació proposat pel Govern sinó també per la publicació de les notes que el Govern va prendre en les reunions mantingudes amb el ministre de Presidència, Antoni Riberayagua, la cònsol va concloure que «ara no és prioritari». Gil va argumentar l'afirmació dient que «la gent del carrer ens demana que treballem pel país i que no estem per discutir-nos». I va reiterar que «a Sant Julià ja estàvem bé com estàvem i crec que ara no és una prioritat».

encesa de llums de nadal / La cònsol va fer aquestes declaracions a l'ANA després d'inaugurar el calendari d'activitats nadalenques amb l'encesa de llums de Nadal i la cantada de nadales que van fer una trentena de nens i nenes de la ludoescola de la parròquia. Després d'aquests actes els veïns i visitants van poder gaudir d'una xocolatada popular i d'algunes atraccions com els castells inflables i el pare Noël gegant il·luminat. Gil va anunciar que avui, s'obriran totes les parades disposades als carrers de la parròquia per celebrar la fira de Santa Llúcia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT