PUBLICITAT

Menys afluència al Saló de la Infància i la Joventut

  • Mas diu que busquen ajuda econòmica del Govern per l'activitat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Nens jugant al Saló de la Infància i la Joventut d'Encamp Foto: TONY LARA

El Saló de la Infància i la Joventut, que es va celebrar a Encamp des del 26 de desembre fins al passat dilluns, va rebre al voltant dels 2.500 visitants, quedant per sota dels 3.000 que va rebre l'any passat. El conseller de Joventut i Esports del Comú d'Encamp, Jordi Rogel, va explicar que el nombre d'assistents havia quedat una mica per sota de les expectatives i ho va atribuir al fet que el dia que sol haver-hi més afluència, el 26, va ser un dia de fortes nevades que van dissuadir els visitants, segons va informar l'ANA.

El dissabte 28 va ser el dia de més afluència al Saló de la Infància i la Joventut, amb un total de 600 assistents, mentre que la resta de dies es va registrar una mitjana de 450 entrades diàries.

Pel que fa a les activitats, una de les que més èxit va tenir va ser el làser tac, que era la novetat d'aquest any i que va atreure a la majoria de nens i joves que es van acostar al Centre Esportiu i Sociocultural d'Encamp durant aquests dies. A partir d'aquest dijous dia 2 de gener el Saló de la Infància i la Joventut torna a obrir al Pas de la Casa, on estarà fins el dia de Reis, amb la mateixa oferta però com sempre amb un format una mica més reduït, per qüestió d'espai.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, va explicar en la inauguració que estan buscant ajuda econòmica, «sobretot del Govern perquè entenem que té una repercussió nacional» ja que és una activitat en la qual hi participen bona part dels infants i joves de tot el país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT