PUBLICITAT

Francesc Robert: «Ningú m’ha dit que m’estiguin buscant substitut»

  • El director de RTVA assegura que té la consciència tranquil·la
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El director de Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA), Francesc Robert, va desmentir ahir les veus que asseguren que el Govern li ha comunicat que vol destituir-lo. Segons va manifestar a aquest rotatiu, «ningú m’ha dit que m’estiguin buscant substitut». Robert va reconèixer que es reuneix puntualment amb el cap de Govern, Toni Martí, per tractar diversos aspectes d’actualitat i relacionats amb el funcionament de la televisió pública, però que durant aquestes trobades no s’ha tractat la qüestió d’un possible relleu al capdavant de la direcció de RTVA.
Robert també va assegurar que té la consciència tranquil·la respecte a les declaracions que va efectuar en una tertúlia a Catalunya Ràdio el passat 29 de novembre, i que serien l’origen de tota la polèmica. En aquesta tertúlia va manifestar que un Estat «que no pot aprovar lleis democràticament perquè té por que el seu cap d’Estat dimitirà (...) vol dir que és un Estat que té un dèficit democràtic important i una immaduresa política important». Robert va reiterar ahir, en aquest sentit, que no va dir «res estrany». De fet, en el seu compte de Twitter va escriure, el passat 30 de desembre, «deia Ciceró que: La meva consciència té per mi més pes que l’opinió de la resta del món».
El director de RTVA també va desmentir que hagués «amenaçat amb dimitir si no s’aprovava el pressupost del 2013», sinó que va plantejar que el Govern havia d’eixugar el deute històric que arrossegava la parapública perquè si no «estava fora de la llei».
Respecte als noms de substituts que s’han posat sobre la taula, com el de l’excap de premsa del Govern liberal, Rafael Pujol, Robert va assegurar que no el coneix.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT