PUBLICITAT

La Policia deté sis persones durant la nit de Cap d’Any

  • Quatre detinguts van ser per conducció amb alcoholèmia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

20140102173917295
El vehicle accidentat a la CG2, a la parròquia de Canillo. Foto: ANA / N.M.

La nit de Cap d’Any va ser prou moguda. La Policia va realitzar sis detencions, de les quals quatre van ser per conducció amb alcoholèmia. Dues d’aquestes detencions es van realitzar durant els controls rutinaris d’alcoholèmia realitzats, mentre que les altres dues es van efectuar després de produir-se accidents de trànsit.
El primer accident va tenir lloc a la CG-2 a la parròquia de Canillo, i l’altre al Túnel de les Dos Valires. El primer va ser força espectacular i el turisme va quedar mig suspès entre el protector de la carretera i una barana . Sortosament, en tots dos casos només s’han de lamentar danys materials i no hi va haver víctimes.
D’altra banda, la Policia va informar a l’ANA que també s’havien efectuat altres dues detencions. Una persona va ser arrestada per possessió d’una petita quantitat d’speed en una discoteca de la Massana. I finalment una altra persona va ser detinguda per un presumpte delicte contra la funció pública i contra l’honor. La Policia va haver d’intervenir en una baralla familiar i la persona controlada va acabar insultant els agents. 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT