PUBLICITAT

La Policia deté 17 persones entre el 6 i el 12 de gener

  • Vuit de les detencions són per delictes relacionats amb drogues
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El despatx central de la Policia, a Escaldes-Engordany. Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir 17 persones entre el 6 i el 12 de gener, vuit d'elles per delictes relacionats amb drogues. La resta eren delictes contra la seguretat del trànsit, contra la funció pública i l'administració de justícia i per ús de documents inautèntics.

Dels vuit detinguts per delictes contra la salut pública, set eren per possessió de drogues. En total es van decomissar 7,1 grams de cocaïna, 0,4 grams de ketamina, 1,3 grams de marihuana i 0,8 grams de MDMA. L'altra detenció correspon a un presumpte delicte de cessió de droga a menors, i es va produir en controlar una andorrana de 18 anys consumint una cigarreta de marihuana juntament amb dos menors en una zona d'esbarjo pública.

Per altra banda, es van detenir quatre persones per conduir amb una alcoholèmia superior als 0,8 g/l. També es van detenir dos persones per possessió i ús de documents oficials inautèntics, una altra per conduir amb el permís suspès. Les altres dues detencions eren per delictes contra la funció pública, un d'ells per desobeir l'ordre d'expulsió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT