PUBLICITAT

Dues noies russes deixaven targetes a hotels oferint serveis de prostitució

  • L'establiment que va entregar la tarja diu que la Policia coneixia l'existència de fets similars
  • Els agents no descarten cap via d'investigació i expliquen que «podria tractar-se d'una broma»
G. G. / L. F. M.
ESCALDES-eNGORDANY

Periodic
L'avinguda de Meritxell en un dia de gran afluència turística. Foto: ÀLEX LARA

Un hotel de la parròquia de Canillo va trobar diumenge passat uns anuncis de prostitució en rus entre diversos pamflets publicitaris a la recepció de l'establiment barrejada amb altra publicitat. Segons va explicar un dels responsables de l'hotel a aquest rotatiu, les targetes de visita les haurien deixat dues noies russes que van entrar a l'hotel diumenge al matí: «els treballadors de la recepció es van pensar que eren les guies dels grups que venien a deixar informació dels vols». Però, una hora després «un dels recepcionistes es va adonar de la presència de les targetes».

Tal i com avançava ahir RTVA, es tractava d'unes targetes de visita amb un telèfon de contacte andorrà en el qual el missatge en rus era: «Extreme'rus! Descans per a homes de veritat! Billar, sauna, cervesa i... papallones». Papallones en rus també significa ‘donetes' i també es podria referir a la postura sexual anomenada papallona russa.

Quan els mateixos recepcionistes de l'hotel van demanar la traducció del text la tarda del diumenge i van veure a que es referia, van apartar les targetes esperant que el responsable decidís que fer-ne.

LA POLICIA HO SABIA, ¿O NO? / És en aquest punt en el qual la versió de l'establiment i de la Policia discrepen. Segons la versió de la Policia, haurien estat alertats per l'hotel, mentre que el responsable d'aquest va explicar que va ser la Policia qui diumenge al vespre, durant la seva ronda nocturna, va dirigir-se a la recepció «i va preguntar si havíem tingut algun problema amb unes targes de visita». Llavors, «el recepcionista de la nit els hi va explicar i els hi va entregar les targetes».

Des de l'hotel, doncs, van assegurar que ells no s'havien posat en contacte amb la Policia, «ja que els treballadors estaven esperant a que els responsables decidíssim que fer», i que van ser els agents qui «van arribar preguntant perquè hi havia altres hotels que havien identificat les targetes». El treballador de la nit «coneixia el problema perquè li van explicar els de la tarda i li van deixar escrit en un email».

LA INVESTIGACIÓ / Sigui a partir de l'avís o com diuen des de l'establiment ja es coneixia el problema, la Policia va confirmar ahir que l'Àrea de Policia Criminal havia començat a investigar i que a partir dels telèfons que apareixien en les targetes de contacte estan «estirant del fil». També estan fent una enquesta a altres hotels per si han trobat els mateixos anuncis.

La Policia va voler subratllar que no es descarta cap hipòtesi i va afegir que, al tractar-se «d'una targeta molt casolana» també «podria ser una broma».

No és la primera vegada que es parla d'una possible xarxa de prostitució russa al Principat. A finals del 2012 aquest rotatiu publicava que s'havien donat casos en un local nocturn del Principat en el qual un home, acompanyat per dues noies russes, havia ofert el servei d'aquestes a clients del local que s'hi acostaven. La Policia, però, va assegurar desconèixer aquesta pràctica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT