PUBLICITAT

Bosses a subhasta

  • Les deu obres gegants signades per artistes com Mariscal se subhastaran el 29 de gener
  • Els beneficis es destinaran a ONG
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les bosses, vistes des d'un aparador Foto: TONY LARA

Les deu bosses gegants esculpides per diferents artistes especialment per a la campanya Andorra Shopping Festival se subhastaran el proper dimecres 29 de gener. Els beneficis es destinaran a ONG o entitats benèfiques. Segons va explicar ahir Andorra Turisme, seran els mateixos compradors de les obres els que decidiran a qui volen destinar la recaptació. Per participar en la subhasta es pot fer de forma presencial o adreçant-se a les dependències d'Andorra Turisme per fer l'oferta pertinent.

Les bosses de grans dimensions han estat exposades durant prop de dos mesos i mig a les avingudes Meritxell i Carlemany i al Pas de la Casa en el marc de la campanya de Turisme. Les deu obres tenen un preu de sortida determinat i cada licitació farà incrementar un 10% el cost inicial, segons va indicar Andorra Turisme.

Per participar en la subhasta els interessats poden fer-ho de forma presencial, amb confirmació prèvia, al recinte de la Pèrgola de l'Andorra Park Hotel o adreçant-se a Andorra Turisme. Allà, els interessats podran recollir un sobre on s'indiquen les obres i el preu de sortida, i l'hauran de tornar en un sobre tancat amb el preu màxim que estan disposats a pagar per la bossa que vulguin adquirir.

Els diners que es recaptin amb la venda de les obres d'artistes com Javier Mariscal, Anna Mangot, Joan Pastor i els altres set artistes participants en la campanya es destinarà a finalitats benèfiques. De fet, seran els mateixos compradors de les bosses els que decidiran a quina ONG o entitat volen destinar els beneficis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT