PUBLICITAT

4.500 m2 d'exposició per al Congrés de l'AIPCR

  • Comença el muntatge de veles a l'aparcament d'autobusos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els operaris treballen en el muntatge de veles i escales, ahir Foto: TONY LARA

El muntatge dels envelats que hauran d'acollir l'exposició del Congrés de Viabilitat Hivernal ja ha començat, i es preveu que estigui enllestit a finals d'aquesta setmana. Així, a principis de la setmana que ve, dilluns o dimarts, es podrà començar la instal·lació dels estands.

En total s'estan instal·lant tres veles a l'aparcament Vinyes, de Prada Casadet. La més gran acollirà 38 expositors entre institucions i empreses. Serà per aquesta per on s'accedirà al recinte, a través d'una escalinata que s'està muntant al carrer Prada Casadet. Aquesta primera vela connectarà amb una segona, que albergarà altres 24 expositors de caràcter privat. I finalment, una tercera, bastant més reduïda, servirà de cafeteria i disposarà de connexió wifi. En aquest espai és on s'oferiran els coffee break als congressistes, que s'allargaran una hora al matí i una altra a la tarda, amb l'objectiu de dinamitzar l'exposició i afavorir els contactes i negocis.

Els envelats connectaran amb la base del COEX, que també s'ha habilitat com a espai d'exposició. Aquest es destinarà a la maquinària i acollirà 10 estands. La maquinària del COEX ja està repartida pel territori, i el servei de taller s'ubicarà a la base d'Encamp, per seguir donant servei durant els dies del congrés.

La superfície total d'exposició serà de 4.500 m2, i segons va explicar el director tècnic del congrés, Jordi Garcia, s'han «venut» tots els espais.

LA NOVA BASE DEL COEX / Durant els darrers mesos s'han pintat les parets de la central del COEX, canviat la coberta i repavimentat, a més d'adequar els sanitaris.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT