PUBLICITAT

Ucraïna vol potenciar les relacions empresarials i turístiques

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pohoreltsev signant al llibre d'honor del Comú acompanyat per Ferrer i Zorzano. Foto: TONY LARA

L'ambaixador d'Ucraïna a Espanya i a Andorra, Sergei Pohoreltsev, va visitar ahir Andorra per presentar les seves cartes credencials. A Andorra la Vella, Pohoreltsev va ser rebut per la cònsol de la parròquia, Rosa Ferrer, i va destacar la seva intenció d'augmentar el nombre de turistes ucraïnesos que visiten Andorra i potenciar trobades entre empresaris dels dos països. Prèviament, l'ambaixador, acompanyat pel cònsol honorari d'Ucraïna a Andorra, Antoni Zorzano, va visitar també el Comú d'Ordino.

Pohoreltsev va destacar la recent signatura d'un acord entre ambdós països per desenvolupar les qüestions turístiques, cosa que permetrà posar en marxa projectes per mantenir la tendència i fins i tot augmentar el nombre d'ucraïnesos que visiten Andorra.

Pel que fa a les relacions empresarials, l'ambaixador va explicar a l'ANA que està previst organitzar una visita d'empresaris ucraïnesos a Andorra, de la mateixa manera que s'ha fet a Madrid, i que té la intenció de convidar empresaris andorrans a formar part de la delegació espanyola que visitarà Ucraïna per conèixer les oportunitats econòmiques i els projectes d'inversió que ofereix el país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT