PUBLICITAT

El PS diu que el «malestar» dels funcionaris és «preocupant»

L. F. M
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els sindicats de l'administració durant la reunió amb el grup parlamentari socialdemòcrata, ahir. Foto: TONY LARA

Ahir va tenir lloc la primera reunió dels sindicats amb el Partit Socialdemòcrata, dins de la ronda de trobades que han iniciat els representants sindicals amb els partits polítics aquesta setmana per tal d'exposar-los els motius que els porten a estar en contra del projecte de llei qualificada de regulació del pla de pensions de la funció pública.

Segons la consellera del PS, Rosa Gili, el que van poder concloure de la reunió és el «malestar preocupant» que els funcionaris transmeten, amb paraules com «traïció» o «mentides» quan es referien a l'actuació de l'Executiu. Segons Gili, «les relacions han anat molt malament», i, tot i que no va voler concretar la postura del PS pel que fa al projecte de llei, si que va dir que «no ens agrada com està anant», i per aquest motiu, «és provable que aquesta sigui una primera reunió de moltes».

Per la seva banda la comissió consultiva es va reunir ahir al matí per examinat el projecte de llei, abans de començar les reunions amb grups polítics per intentar canviar el text. Dijous es reuniran amb Socialdemocràcia i Progrés i divendres, amb DA. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT