PUBLICITAT

El nou sistema d'informatització, a la tardor

  • El cost de manteniment i suport ascendeix a 570.000 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

La implantació del sistema d'informatització de la Justícia Avantius serà una realitat el proper mes de novembre. Ahir mateix es va començar a treballar en la posada a punt del sistema, seguint l'acord entre el Ministeri de Justícia i el Departament de Presidència, Justícia i Interior del Govern de Navarra sobre la cessió d'ús de diversos elements i aplicacions informàtiques signat el passat 17 de febrer. L'acord inclou una cessió gratuïta del programari, però s'estima que el cost de suport i manteniment durant els tres anys posteriors a la implantació serà d'uns 570.000 euros.

L'acord signat entre les dues parts estableix que el sistema Avantius, format pel Gestor processal Avantius, l'aplicació d'assistència jurídica gratuïta Asigna i l'aplicació per a la relació telemàtica amb els col·lectius professionals es puguin implantar a Andorra. La cessió es va començar a materialitzar mitjançant el lliurament de tot el material informàtic que permet adaptar i instal·lar, en els òrgans i serveis judicials i de fiscalia d'Andorra, les funcionalitats operatives als serveis judicials de la Comunitat Foral de Navarra.

D'aquesta manera, el Govern de Navarra mantindrà la titularitat dels drets de propietat intel·lectual, i la societat pública navarresa Tracasa s'ocuparà de l'assistència tècnica. El cost previst en conceptes de suport i manteniment correctiu i de millores i desenvolupament se situa al voltant dels 570.000 €. va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT