Els isards vencen el cuer i pugen a la segona posició

• 23-13 i punt de ?bonus' en l'adéu al Camp del Consell, Maga i Kirikaixvili
GEILO I MONFATON

Magallon amb l'oval lidera un atac dels Isards contra Sèrbia, dissabte Foto: ROSA MARIA CARRILLO

Dissabte era un dia especial per al rugbi andorrà. Primer perquè jugaven els Isards, segon perquè serà el darrer partit en el Camp del Consell i tercer per la retirada de dos il·lustres de l'esport de l'oval tricolor com són Magallon i Kirikaixvili.

El rival era Sèrbia, el cuer de la Divisió 2B, i la selecció que dirigeix Jeannot Martinho va complir del tot. Victòria per 23-13, obtenció del punt per bonus ofensiu i per tant, el millor adéu possible. Andorra ascendeix a la segona posició amb 19 punts, amb 8 menys que el líder Israel i 2 més que Letònia (tots dos, però, amb un partit menys). El subcampionat permetria disputar la promoció d'ascens a la Divisió 2A contra el penúltim d'aquesta categoria, en aquests moments Croàcia. Abans, però, queda esperar al darrer partit a Israel el pròxim 12 d'abril i esperar els partits de Letònia, també contra el líder (26 del mateix mes) i a Dinamarca (3 de maig).

Andorra va encarrilar la victòria en una gran primera part, amb tres assaigs no transformats per Reikaixvili (minut 4), Esteve Dolsa (24) i Joan Fité (35) per dues penalitats anotades per Orlovic que feien pujar el 15-6 al descans.

Rekhviashvili va veure la groga al minut 53 i al 61, amb un home menys, els Isards van fer pujar el 18-6 amb una penalitat de Dolsa i al 68 Canturri va sentenciar amb el quart assaig, correspost per Orlovic al 72 per segellar el 23-13 definitiu. H