PUBLICITAT

Els piolets celebren la Festa de la Neu

  • La pluja frena activitats però no obstant això un centenar de nens acudeixen a la cita
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una nena fent activitats a la Festa de la Neu, ahir. Foto: ÀLEX LARA

La pluja va ser ahir la gran protagonista de la Festa de la Neu del Club Piolet ja que va fer que no es poguessin realitzar algunes de les activitats i dels jocs previstos i que l'afluència no fos tant nombrosa com en anteriors edicions. Tot i així, com va destacar el responsable del Club Piolet, Agustí Franch, a l'ANA, «han pujat bastants piolets» i «mentre ells hi siguin nosaltres hi serem», va afegir. Els infants que van pujar fins a la plaça de la Caubella de Pal van poder gaudir de jocs de fusta, un camp de futbol i sobretot dels espectacles de música i ball que van servit per presentar la nova cançó del club.

«És una llàstima, teníem moltes coses preparades però hi ha gent que ja no ha pujat quan ha vist com estava el dia». Amb aquestes paraules va valorar el director del Club Piolet la celebració de la Festa de la Neu que aquest any va tenir un regust «agredolç».

La pluja va fer que no es poguessin celebrar algunes de les activitats i s'haguessin de guardar alguns jocs. «No ens aguanta el temps, no ens respecta i tot i així han pujat bastants piolets i per això estem molt contents», es va felicitar en Franch.

Els infants van poder pujar al camió dels bombers, passejar amb cotxes elèctrics, ballar al ritme de la nova cançó del Club Piolet o jugar a futbol. Precisament el camp de futbol era una de les novetats d'aquets any que des de l'organització ja van apuntar que repetirà.

Com va resumir Agustí Franch, «estem decebuts pel temps però molt contents perquè els nens tot i així han vingut». També l'Andy va dir que no havien pujat tants infants com l'any passat «però amb la pluja s'agraeix» i va assenyalar en to de broma que potser l'any vinent cal canviar el nom per «festa de la pluja».

Cal recordar que per cada nen que va assistir ahir a la festa, Multisegur donarà cinc euros per als programes del Congo d'Unicef.

Finalment, com van comunicar des de Vallnord, van participar en la festa més d'un centenars de nens i nenes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT