PUBLICITAT

El Fudo-Shin, amb tres karateques a la Toscana

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els propers dies 25 i 26 d'abril es disputarà a la ciutat de Florència (Itàlia) la 13a edició de l'Open de la Toscana de karate que organitza la Federació Italiana i que comptarà amb la presència de tres representants andorrans. Els tres seran del Club Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany: Sandra Herver, Diogo Martins i Joel Quintana.

La competició serà tant en la modalitat individual de kata (tècnica) com de kumite (combat). El Fudo-Shin tindrà de favorita la jove promesa Sandra Herver, que competirà el divendres dia 25 en kumite Individual sub-21 de -61kg, i també en kumite sènior de -60kg. Aquesta competició servirà per a la preparació d'Herver de cara a les competicions oficials de 2015: Europeu i Mundial.

Per la seva part, Diogo Martins participarà dissabte en kumite cadet de -63kg, mentre que Joel Quintana també entrarà en acció divendres, en aquest cas en kata individual, Beginners A, i kumite, Beginners A -45 Kg. La sortida de l'expedició serà dijous 24 i tornarà a Andorra diumenge 27.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT