PUBLICITAT

Portes obertes al 360ºeXtrem per inaugurar l'skatepark

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les zones de l'skatepark. Foto:EL PERIÒDIC

Avui les instal·lacions del 360ºeXtrem organitzen una jornada de portes obertes per inaugurar el nou skatepark. La cita comença a les 15.15h i s'allargarà fins a les 22.00h de la nit. Els riders que hi vulguin assistir ho poden fer de forma gratuïta i a més podran gaudir d'alguns dels espectacles que han previst des de l'organització.

Es tracta d'un skatepark creat per California Skateparks, una de les empreses capdavanteres en el disseny i construcció d'skateparks a nivell mundial, segons va informar ahir el 360ºeXtrem a través d'un comunicat. Aquest és un skatepark construït de ciment i on s'hi poden trobar un bowl (la piscina), part street amb escales, hubbas o baranes, tot destinat a riders amateurs i però també als més especialitzats en la matèria.

Per poder participar de la jornada de portes obertes, només cal acudir amb l'skate propi. A la instal·lació, situada a Santa Coloma, a més del park s'hi pot trobar foam pits, llits elàstics, rampes per ski i snowboard, i també rampes per skate, bmx, scooter o rollers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT