PUBLICITAT

Vinyes i Carchat, en la lluita pel Ral·li de Sierra Morena

  • El de Suzuki debuta, mentre que el de Mitsubishi vol recuperar terreny
EL PERIÒDIC
CÒRDOVA

Periodic
Vinyes, amb els mecànics, revisant una roda del Swift Foto: FOTO ESPORT

El Ral·li de Sierra Morena, la segona cita del calendari del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt (CERA), arrenca avui amb la cerimònia d'inauguració des de Còrdova. A aquesta cursa hi són dos representants andorrans, Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600), que s'estrena aquesta temporada, i Joan Carchat (Mitsubishi Lancer Evo X), que intentarà millorar el rendiment aportat al Ral·li de les Canàries.

Per a l'equip Suzuki Motosport, repetir l'experiència del 2013 serà l'objectiu a partir de demà en una cursa que suposa la tornada a la competició de Vinyes gairebé tres mesos després. Per a Carchat, el mal sabor de boca que va deixar Canàries l'obliga a donar un pas endavant en el Grup N, i lluitar per recuperar el terreny perdut tot i saber que la puntuació superior de la primera cita de la temporada el penalitzarà la resta del campionat.

En total seran 12 les especials (6 de diferents) que hauran de superar els participants en el Sierra Morena 2014 abans d'entrar el seu vehicle al parc tancat situat en ple centre d'una Còrdova en festes.

Les especials estaran distribuïdes en dos bucles. En l'inicial cal destacar a la cronometrada de Villaviciosa que amb una mica més de 23 km, és la mes llarga del ral·li. El recorregut preparat pels organitzadors, Automòbil Club de Còrdova, té un total de 438,40km, dels quals 176,42km seran contra el crono.

La jornada de divendres serà intensa per tots els pilots. Vinyes intueix un dia en què no hi haurà temps ni per menjar: «La jornada de reconeixements sempre resulta difícil i quan fa temps que no has competit en un ral·li encara més. En aquesta ocasió, hi han sis especials i haurem d'aprofitar tot el temps que tinguem per anotar els detalls de cadascuna d'elles. Crec que podem reconèixer fins a les deu de la nit, o sigui que seran 14 hores que, a la mínima que sorgeixi algun imprevist, poden resultar insuficients». La cursa comença demà a les 7.30h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT