PUBLICITAT

L'UdA consolida l'oferta de cursos d'actualització virtuals

  • Noves formacions en els àmbits de la comunicació i la llengua
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El primer semestre del curs 2014-2015, la Universitat d'Andorra (UdA) posarà en marxa dos nous cursos d'actualització virtuals: L'entorn comunicatiu d'Andorra i Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus. La matrícula per a aquestes i d'altres propostes està oberta fins al proper 15 de setembre mitjançant el formulari de preinscripció.

El pla docent del curs d'actualització virtual en L'entorn comunicatiu d'Andorra, impartit per Univers Bertrana, proporciona els coneixements essencials sobre el sistema comunicatiu andorrà (premsa escrita, mitjans audiovisuals, periodisme digital), posant especial èmfasi en la història i l'estructura dels mitjans de comunicació.

També s'hi aborden les qüestions de llengua i els aspectes jurídics, polítics i institucionals que cal conèixer per desenvolupar una activitat en l'àmbit de la informació i de la comunicació a Andorra.

Pel que fa als continguts del curs d'actualització virtual en Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus, que imparteixen Carli Bastida i Roser Calvo, s'hi fa un recorregut per les diverses etapes d'evolució de la literatura a Andorra i als Pirineus.

A través dels textos treballats s'analitzen també les característiques del català en l'entorn pirinenc. Finalment, s'estudia la situació actual del català a Andorra des d'una perspectiva sociolingüística i d'ús dins de les diverses indústries relacionades amb la producció textual.

Bàtxelors europeus / Ambdós programes sorgeixen de les assignatures de contextualització al nostre entorn que s'imparteixen dins dels bàtxelors europeus que la Universitat d'Andorra ofereix en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L'objectiu és difondre continguts específics, en aquells àmbits en els quals l'UdA està oferint programes de formació reglada, per tal d'arribar a qualsevol persona interessada a conèixer les particularitats d'Andorra tot i no estar seguint un programa complet de formació reglada.

L'oferta de cursos d'actualització virtuals de l'UdA per al proper mes de setembre es completa amb quatre formacions més que s'ofereixen el primer semestre de cada període acadèmic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT