PUBLICITAT

'Scalada' esgota les entrades destinades a la gent del país

  • El període de reserves per a usuaris registrats es va iniciar dimarts
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
?Scalada', l'estiu passat Foto: ÀLEX LARA

La primera fase de reserves per a l'espectacle Scalada, Mater Natura del Cirque du Soleil ja ha començat, i ja hi ha set sessions per a les que no queden entrades gratuïtes destinades a gent del país. Els usuaris de fora del Principat, en canvi, encara poden fer les seves reserves per a qualsevol data. El període de reserves per a usuaris pre-registrats es va iniciar aquest dimarts i encara està obert. En només quatre dies, ja no queden entrades disponibles per a espectadors del país per a les sessions de divendres i dissabte de les primeres quatre setmanes.

Com ja va passar en l'anterior temporada, de les entrades per a l'espectacle del Cirque du Soleil n'hi ha una part, el 30%, per als ciutadans d'Andorra, i una altra per als visitants, el 70%. Així, en el primer període de reserves, que es va obrir aquest dimarts, també se n'han limitat una part per a residents i l'altra per a turistes, i això ha provocat que les del país s'hagin esgotat ja per a set sessions, mentre que per als visitants encara hi ha disponibilitat per a totes les dates, informa l'ANA.

Tot i que des d'Andorra Turisme encara no han informat del ritme de reserves, els usuaris del país ja poden veure que hi ha set sessions per a les que ja no poden fer reserves.

El dia de l'estrena, el dissabte 5 de juliol, ha estat dels primers en esgotar-se, però a més, els divendres i dissabtes següents també estan ja plens. No queden entrades per a les sessions dels dies 5, 11, 12, 18, 19, 25 ni 26 de juliol. Així, tot i que encara es poden reservar tots els dimarts i dijous, l'únic cap de setmana per al que encara hi ha disponibilitat és el divendres 1 d'agost i el dissabte 2 d'agost.

Per als visitants, en canvi, encara hi ha disponibilitat de reserves per a les disset sessions que s'oferiran entre el 5 de juliol i el 2 d'agost.

A partir d'aquestes reserves, els usuaris rebran un correu electrònic vint dies abans de la data de l'espectacle per descarregar les entrades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT