Ferran Teixidó imposa la seva llei en la 7a Vertical Quiri

• A l'Ultramarató de la Transvulcania Marc Casal acaba 21è i Òscar abandona
NOVES DE SEGRE / LA PALMA

Ferran Teixidó és en un estat de forma excepcional. Si el passat dijous va finalitzar 6è en la prova Vertical de la Transvulcania, a les Illes Canàries, que obria el calendari de la Copa del Món d'aquesta especialitat, ahir diumenge a Noves de Segre (Alt Urgell) va tornar a demostrar el seu moment dolç amb la victòria en la Vertical Quiri. Així mateix, dissabte a l'Ultramarató de la Transvulcania Marc Casal va finalitzar en la 21a posició.

Aquesta 7a edició de la Vertical Quiri, celebrada a Noves de Segre, va ser una cursa de 4,5km amb un desnivell positiu de 850m. Teixidó té en ment la Copa del Món de curses Vertical. El calendari d'aquestes curses és el següent: l'11 de juliuol, la Vertical Face de Bellevarde, a Val d'Isère (França), mentre que continuarà amb la Dolomites Vertical Kilometer de Canazei (Itàlia) el 18 de juliol. Després vindrà el salt als Estats Units, Lone Peak, el 12 de setembre, cita on no hi serà l'andorrà, per acabar la Copa del Món a la Vertical Grèste de la Mughéra, a Limone sul Garda (Itàlia), el 10 d'octubre.

Per altra part, en l'Ultramarató de la Transvulcania, Marc Casal va finalitzar 21è amb un crono de 8h 09min 58s, a 1h 14min 16s del guanyador, l'espanyol Luis Alberto Hernando. Òscar Casal va abandonar a 30km del final.