PUBLICITAT

Els bombers rescaten un home que havia caigut al riu Madriu

  • La víctima va patir una hipotèrmia i fractures vertebrals lleus
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els bombers i efectius del SUM a la zona on van rescatar l'home Foto: ANA/ N.M

un home d'uns 50 anys va caure dissabte passat al matí al riu Madriu quan intentava fer fotografies. Així ho van explicar els bombers que van haver de rescatar la víctima fent una cadena humana per poder-lo treure del salt d'aigua on es trobava. L'avís el va donar la dona de la víctima poc abans de les 13 hores i els Serveis d'Urgències Mèdiques el van atendre al lloc dels fets d'una important hipotèrmia. L'ambulància el va traslladar a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, des d'on el cap de guàrdia va indicar a la tarda que havia millorat de la hipotèrmia i que patia fractures vertebrals lleus, segons va informar l'ANA.

Pels volts de les 13 hores els Bombers d'Andorra van rebre un avís d'un home que havia caigut al riu Madriu, a prop de la Plana. Segons van indicar, l'home de 50 anys i de Barcelona estava presumptament fent fotografies quan va caure al riu després d'intentar saltar a una roca. La dona de la víctima va poder donar l'avís però els Bombers van estar una estona per treure'l com a conseqüència de les dificultats d'accés.

Com van exposar des del cos, van haver de realitzar una cadena humana per poder treure la víctima del salt d'aigua on es trobava ja que l'helicòpter tampoc hi podia arribar.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar tot el personal de la caserna d'Andorra la Vella, dues dotacions del SUM i els agents de circulació d'Escaldes- Engordany, així com la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, per comprovar l'estat del ferit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT