PUBLICITAT

De la Casa obté el segon lloc en la Pujada a Gorla

  • L'andorrà es queda a 1,3 segons del guanyador
EL PERIÒDIC
AZKOITIA

Gerard de la Casa (Seat Còrdova WRC) va pujar al segon esglaó del podi en la Pujada a Gorla, prova puntuable per al Campionat del País Basc. Malgrat tenir poc coneixement d'aquesta carrera, l'andorrà va rendir a un alt nivell i es va quedar a només 1,3 segons del guanyador, el pilot local Aitor Ibon Ramírez (BMW 320 ST).

L'única experiència prèvia de De la Casa en la Pujada a Gorla data del 1993. L'escenari, segons va explicar, pràcticament no ha variat, amb un recorregut de 4,9 km., molt revolt tancat i una pendent mínima de l'11% de desnivell. «Al primer potser li va beneficiar el coneixement del traçat i la mecànica», va reconèixer l'andorrà.

Malgrat tot i després del primer contacte en l'única mànega d'entrenaments oficials, de la Casa es va situar a gairebé tres segons de Ramírez. Semblava massa diferència però en la segona pujada de les tres que es van disputar el pilot de Baporo Motorsport va ser capaç de neutralitzar-los i fins i tot treure unes poques centèssimes per sota. Però no va ser suficient perquè el de BMW va tornar a superar el registre per acabar amb una marca de 2min 48,091s, pels 2min 49,427 de De la Casa. «Crec que ens ha faltat una segona pujada d'entrenaments per rebaixar la diferència i optar al triomf però malgrat tot, estic content del resultat i d'haver retrobat vells amics», va dir.

La pròxima cita per a ell serà la Pujada Guardiola-Cerdanyola, tercera cita del Català.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT