PUBLICITAT

L'Enfaf necessita tres punts per ser equip de Primera

  • L'equip de Ruiz pot ser campió la pròxima jornada, ja que té set punt de renda a falta de tres jornades
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FAF

Després d'una temporada gairebé immaculada, amb 24 victòries i només 1 derrota, l'Enfaf comptarà amb el segon match ball la pròxima jornada, el primer depenent de sí mateix. I és que a falta de tres jornades perquè acabi la Lliga a la Segona Divisió Catalana femenina, el conjunt tricolor és líder amb set punts de renda. Amb dos empats tindria prou perquè té l'average a favor davant el Vic Riuprimer, l'únic que li pot amargar el retorn a Primera.

El pròxim dissabte l'Enfaf rebrà el Solsona a casa i si venç serà campió. Sinó tindrà dues oportunitats més, al camp del Sant Quirze o de nou com a local en l'última jornada davant el Ripoll.

3-6 CONTRA EL VILOMARA / En la darrera jornada l'equip de Ruiz va superar el Vilomara a domicili (3-6), però no va poder ser campió perquè el Vic també va guanyar. El partit no va ser gens fàcil, ja que va haver de remuntar un 2-0 i ho va fer ja abans del descans amb dos gols de Marina i un de Cèlia. En la segona part de nou Marina, Cèlia i Alba López van arrodonir el resultat.

De la seva banda l'aleví infantil va guanyar a casa per un clar 12-4 davant el Sant Feliu de Codines.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT