PUBLICITAT

La Casa Pairal de la capital duplica el nombre d'usuaris

  • Andorra la Vella inaugura les noves dependències
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una exposició il·lustra els pas dels anys de les activitats a la Casa Paira Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Andorra la Vella va inaugurar ahir les noves dependències del Departament de Social a l'edifici de Prat de la Creu. Allà, a més dels diferents serveis, s'hi va inaugurar la Sala Àgora, que vol ser com una plaça pública coberta. A més, però, les noves dependències acullen la Casa Pairal, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va explicar que des que es va fer el trasllat, els usuaris diaris s'han duplicat, arribant fins uns 90 o 100 al dia, segons va informar l'ANA.

L'equip de la majoria comunal d'Andorra la Vella al complet va assistir a la inauguració del Departament de Social a les noves dependències comunals al carrer Prat de la Creu. La inauguració va tenir lloc a la nova Sala Àgora, que tal com va explicar Ferrer, vol ser «una plaça pública coberta», on s'hi puguin celebrar les diferents activitats que es programen a l'aire lliure quan faci mal temps. Ferrer va posar com a exemple des de les ballades de sardanes o de l'esbart fins a l'escudella popular els anys que nevi o faci massa fred.

Entre els serveis del Departament de Social que s'han traslladat a les noves dependències, Ferrer va destacar la Casa Pairal, i va assenyalar que des que es troba a la nova ubicació ha duplicat el nombre d'usuaris. De fet, ara compta amb una mitjana de 100 usuaris al dia. Per complementar les activitats cobertes de la Casa Pairal, a més, el Comú ha trobat un emplaçament proper per ubicar-hi el camp de petanca que demanaven els padrins.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT