Barça i Espanyol regnen al MicFootball 7 d'Andorra

• Els periquitos són campions en les dues categories benjamines i els blaugranes, en la prebenjamina
ESCALDES-ENGORDANY

Més de 1.000 jugadors de 78 equips i uns 1.500 acompanyants que van registrar 5.000 pensions complertes en hotels conviden a pensar en el potencial del Torneig MicFootball 7 d'Andorra tant a nivell turístic com futbolístic.

Algunes de les millor promeses del panorama espanyol es van donar cita en el Prat del Roure, Sant Ermengol, Ordino i Aixovall i l'espectacle va estar, com cada any, a l'altura. Sobretot per als nens, tan il·lusionats per jugar competicions com aquesta i amb els seus somriures o plors, a mida que avançava la competició, passaven uns i eren eliminats d'altres.

El Barça i l'Espanyol van monopolitzar el torneig. Els periquitos van ser campions en la categoria benjamina de segon any, en imposar-se al Barça en la tanda de penals. També van guanyar en la de primer any, amb un contundent 3-1 al València. En la prebenjamina els blaugranes van ser campions en vèncer l'Espanyol 0-4.