PUBLICITAT

Arrenca la comunicació de les rebaixes d'estiu

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Andorra va informar de l'inici, avui, de la campanya de comunicació de les rebaixes d'estiu amb l'objectiu de posicionar Andorra com un destí de compres especialment en els mercats propers.

De fet, el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va presentar ahir aquesta campanya, davant una vintena de representants d'associacions, establiments comercials i la Cambra de Comerç

A més, la trobada va comptar amb la presència del ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé i el cap d'unitat Comerç i Consum, Xavier Granyó, que van aprofitar la reunió per resoldre dubtes sobre l'aplicació de la llei de comerç i el reglament que la desenvolupa.

La voluntat de la campanya de rebaixes d'estiu és informar als consumidors sobre la data d'inici de les rebaixes, que a Andorra comença el 14 de juny, uns dies abans que a Catalunya i al sud de França.

El pressupost de la campanya de comunicació és de 116.500 euros, dels quals, un 52% es destina al mercat francès, un 34% al mercat català i un 14% a l'andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT