PUBLICITAT

Compensació per al 'Red Music' a qui hagi comprat sense descompte

  • Andorra Turisme regalarà una altra entrada equivalent
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Les obres de construcció de l'escenari, ahir a la Plaça del Consel Foto: ÀLEX LARA

Amb l'objectiu de facilitar l'assistència del públic local al festival Andorra Red Music previst per als dies 6, 7 i 8 de juny, Andorra Turisme habilitarà a partir d'avui nous punts de venda d'entrades, tal com informa en un comunicat. En concret, es podran adquirir tiquets als centres comercials de Pyrénées i illa Carlemany, al supermercat Leclerc-Hiper Andorra, i a l'Oficina Nacional de Turisme (situada al c/Doctor Vilanova, 9 d'Andorra la Vella). Les entrades es podran comprar amb un descompte del 25% en els tiquets d'un i dos dies mentre que els abonaments de tres dies tindran una reducció del 50% (més despeses de gestió). Les persones que hagin comprat una entrada sense descompte se'ls compensarà amb una altra entrada equivalent. Per tramitar els bescanvis, obtenir més informació, o bé resoldre dubtes els interessats es poden dirigir a l'Oficina Nacional de Turisme.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, va explicar que es porten venudes unes 1.700 entrades i va afegir que esperen arribar a les 2.000. De tota manera, va reconèixer que s'han endut «una sorpresa negativa» perquè pensaven que seria més fàcil vendre aquest producte i va afegir que potser ha faltat més promoció i haver començat abans a comunicar la proposta.

En qualsevol cas, el festival ja està en marxa i ahir els operaris treballaven a la plaça del Consell General en la construcció de l'escenari que acollirà els concerts d'aquest divendres i cap de setmana.

La font de colors, a L'AIRE / Camp també va parlar de la font de colors projectada al Pont de la Rotonda com a reclam turístic i va explicar que s'està acabant de tancar l'anàlisi i que esperen poder prendre una decisió aquest mes de juny. Camp va justificar el fet que es tardi tant en prendre una decisió perquè la zona on s'ha projectat la font té un cabal important i poca alçada des del pont al terra, de manera que qualsevol objecte que es posi pot fer pujar el cabal. Per tant, s'està mirant de fer-ho «tipus pont» per no afectar el cabal, però cal saber quin cost tindria ja que no podria superar el milió i mig d'euros aproximadament previst pel Govern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT