PUBLICITAT

Imbernón es decanta pel Lincoln de Gibraltar com a rival a la Champions

  • Al campió andorrà li poden tocar també La Fiorita sanmarinès i el Banants armeni
i. m.
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Totes les primeres divisions d'Europa coneixen els seus campions i per tant l'FC Santa Coloma ja sap quins rivals tindrà en el bombo en el sorteig que es celebrarà a Nió el pròxim 23 de juny. Tal i com va avançar aquest rotatiu fa un mes, seran sis els equips que juguin la primera ronda prèvia. El campió andorrà serà cap de sèrie juntament amb el Levadia Tallin estoni i l'HB Tórshavn d'Illes Fèroe. Els possibles rivals seran, per tant, La Fiorita de San Marino, Banants armeni o Lincoln Red Imps de Gibraltar. Richard Imbernón es va decantar pel tercer com a rival preferit: «Gibraltar debuta aquest any i no té coeficient, per tant és una incògnita. Però prefereixo que ens toqui aquest equip perquè les Lligues de San Marino i Armènia són més fortes».

El fet de ser cap de sèrie es determina en funció dels punts que ha aconseguit cada club a Europa en els darrers cinc anys i tant Banants com La Fiorita són equips que s'han perdut algunes edicions, per això tenen menys coeficient que el Santa Coloma, un habitual al darrer lustre.

En el cas de l'Europa League, Sant Julià i UE estaran en un bombo amb 78 equips. Hi ha de tot. Des de grans noms com el Göteborg, Rosenborg, Hibernians, Aberdeen o Feréncvaros a modestos coneguts com Birkirkara, Lindfield, Shirak o Tromso. Cañete desitja «un dels més fàcils» per tenir opcions de classificació. Emiliano, més realista, veu poques opcions de classificació i preferix que toqui «un equip de renom».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT