PUBLICITAT

La reunió de junta s'anul·la i Justo avisa: «Que no s'adormin»

  • La gestora que lidera España havia d'iniciar la planificació del curs 2014-2015
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Després de tocar fons el diumenge passat en consumar el descens a Segona Catalana, l'FC Andorra tenia ahir marcat en vermell una reunió de la junta directiva per començar a planificar la temporada 2014-2015.

La trobada, però, no es va produir perquè una part de la gestora que lidera Lluís España no podia: «Només jo i Zunzarren poc podríem arreglar. Finalment l'hem posposat. ¿Per quan? No ho sabem, hem de fixar una nova data», va manifestar el president ahir a aquest rotatiu. La junta volia tractar com a tema primordial la renovació de Justo Ruiz i Jesús Julián Lucendo a la banqueta i a partir d'aquesta primera pedra, poder confeccionar la plantilla. Segons va corroborar España la idea és que continuïn les mateixes cares a la banqueta i el gruix del vestidor, tret de Somoza, el primer que confirma que no seguirà perquè penja les botes.

La reacció de Justo Ruiz en saber que la junta havia anul·lat la junta, no ho va empassar gens bé: «Desconec els motius però no ho trobo bé. Que no s'adormin. Espero que moguin fitxa perquè l'estiu passat vam començar tot tard i malament i no podem permetre'ns tornar a cometre la mateixa errada».

RATIFICA LES SEVES PARAULES / Justo va dir diumenge, minuts després de la derrota contra el Balaguer que abocava a Segona, que era de l'opinió que calia un projecte nou, posava el seu càrrec a disposició i convidava a la junta a buscar nou entrenador i fer una plantilla compensada, amb banqueta, cosa que ell no ha tingut aquesta campanya.

Ahir l'encara tècnic es va ratificar en les seves paraules, que són del tot contràries a les de la junta. «Crec que hem arribat a la fi d'un cicle i ara cal un canvi, insisteixo, però això no significa que no vulguem o no podem continuar dirigint l'equip. Lucendo i jo estem disposats a col·laborar si volen buscar un entrenador nou, estem a disposició del club. I si ens plantegen renovar ho pensarem i decidirem que fer. Però repeteixo: no poden adormir-se. S'han d'aixecar el més aviat possible...». La pilota, doncs, és a la teulada de la junta. I el temps passa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT