PUBLICITAT

La selecció debuta contra Illes Fèroe

  • L'objectiu del combinat d'Adrián Garrido és obtenir el segon lloc per accedir a la ronda final
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Andorra, enquadrada en el primer dels dos grups i amb seu a Xipre, debuta avui en el Campionat d'Europa de Petits Països contra Illes Fèroe. I pressumiblement sigui un partit transcendental de cara a les aspiracions, que no són unes altres que acabar com a primers o segons per accedir a la fase final.

Amb el combinat amfitrió com a gran favorit, Illes Fèroe es presenta com el rival a batre per assolir l'altra plaça classificatòria. Es tracta, però, d'un rival desconegut, ja que només manté tres o quatre cares respecte de la darrera edició, la del 2011. Com Andorra està en ple canvi de cicle, amb un equip jove que cada vegada millora els seus resultats.

Demà la selecció s'enfrontarà amb la ventafocs del grup, Irlanda del Nord, que s'ha presentat a Xipre amb una plantilla curta que no sembla tenir gaire ambició i dissabte, en l'última jornada, tocarà el combinat amfitrió, en principi inassequible. La idea és arribar al tercer dia amb la segona posició garantida.

SUNDEEP, EL DESCARTAT / Garrido finalment es va decantar per descartar Sundeep Bakshi i quedar-se amb una llista de 12 jugadors: Miranda i Borges com a lliures; Borrego, Oriol Cassany i Manel Garcia de puntes, Christian Salvador i Ivan Lanza d'oposats, Dani Torres i Castillo de centrals; a més de Francesc Porras, Agustí Garcia i Brian Koegler com a col·locadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT