PUBLICITAT

La selecció obre el Mundial FIBA de Moscou contra Rússia

  • En el grup B es troben també França, Indonèsia, Xina i Uganda
r. m. s.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

La selecció femenina de 3x3 comença avui el Campionat del Món FIBA de 3x3 que acull Moscou contra la selecció amfitriona. El matx serà a les 17.00h hora local, les 15.00h hora andorrana. A més, dues hores després tindran un nou matx, contra Indonèsia. França, Xina i Uganda completen el grup B on està enquadrat el combinat que dirigeix Hèctor Grau.

L'equip femení està format per Clàudia Brunet, Patrícia Vicente, Cristina Andrés i Nàdia Mun. Les quatre andorranes han estat escollides per la seva implicació durant les últimes temporades en la disciplina del 3x3, i pel seu nivell. «L'objectiu era classificar-se per a aquest Mundial», va manifestar ahir el director tècnic de la FAB, Jaume Tomàs. «Ara per ara tenim més possibilitats de guanyar Uganda que no pas Rússia, però nosaltres anem a Moscou a guanyar», hi va afegir.

El calendari de l'equip nacional comença avui amb dos enfrontaments. A les 15.00h hora andorrana, amb Rússia, i a les 17.00h contra Indonèsia. Demà, a les 14.00h el rival serà Uganda, a les 16.00h Xina, i tancarà aquesta fase regular el duel de les 18.00 contra França. Les rondes finals seran dissabte. Cada partit té una durada de 10 minuts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT