Cardelús es queda sense el GP de Catalunya del Mundial

• Les gestions de la FMA no fructifiquen ja que només s'han donat dues wild-cards
BARCELONA

Cardelús, amb la seva KTM al box del circuit de Catalunya Foto:TONY LARA

Xavi Cardelús ha estat aquesta setmana posant a punt la maquinària. Dimecres va ser al Circuit de Barcelona-Catalunya per preparar la quarta cursa del FIM CEV Repsol de Moto3 que es celebrarà en aquest traçat el dia 22 de Juny. El pilot del BST-Cardelús Racing i el seu equip van dedicar la major part de la jornada a posar a punt la KTM de cara a aquesta cita un cop que han sabut que finalment no podran participar al Gran Premi de Catalunya del Campionat del Món ja que les gestions de la Federació Andorrana de Motociclisme no van acabar de fructificar i que el nombre de wild-cards va quedar restringit a dos donant-se preferència als dos millors classificats del Campionat d'Espanya, on l'andorrà ocupa el 14è lloc.

Tot i això, tant el pilot com l'equip ja van demanar córrer com a convidats a alguna de les altres curses mundialistes que queden per disputar-se a Europa. Així doncs, dimecres Cardelús, que a la primera sortida a pista va patir una caiguda sense conseqüències, va marcar un millor registre de 1min 54,5s que l'hauria situat entre el top 15 de l'última prova del CEV celebrada al traçat català en sec l'any 2013, ja que l'any passat va ploure. A més, aquest temps li hauria permès estar entre els 30 primers al Campionat del Món.

«El dia no va començar gaire bé perquè vaig tenir una caiguda sense conseqüències, però a les sessions posteriors vam anar millorant i al final vaig tornar a estar entre els pilots més ràpids de la categoria. Crec que hem fet un bon treball i que la posta a punt de la meva KTM ja està força afinada de cara a la cursa». Ahir l'equip va viatjar a Motorland per córrer la 3a prova del CEV.