PUBLICITAT

L'absoluta femenina, en la recta final

  • El seleccionador Joan Carles Ruiz treballa amb 22 jugadores d'una convocatòria inicial que quedarà en 18
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció femenina absoluta ja ha posat en funcionament la maquinària per acabar de perfilar detalls de cara al UEFA Women's Development Tournament que es disputarà a Gibraltar del 30 de juny al 4 de juliol. El seleccionador Joan Carles Ruiz té a la seva disposició 22 jugadores que ell ha considerat les millors en una primera convocatòria que quedarà en 18 el pròxim 20 de juny.

El tècnic de la FAF ha planificat tres sessions d'entrenaments per setmana des del passat dilluns, abans de viatjar a Gibraltar. De fet, el combinat nacional entrenarà a la colònia britànica els dies 23, 25, 26, 27 i 29 de juny, just abans de l'inici del torneig internacional.

Joan Carles Ruiz, que ha estat també l'entrenador de l'Enfaf sènior aquesta temporada, coneix a la perfecció les seves jugadores i ha pogut fer diversos tests en partits amistosos des que el passat 12 de desembre la tricolor va fer el seu primer entrenament oficial.

En total han estat tres amistosos, el primer el 23 de gener contra el CF Pardinyes (Preferent Catalana) amb derrota per 6-0; el segon el 23 de febrer contra el SE AEM de Segona Nacional Espanyola amb derrota per 5-1; i l'últim contra el Lleida Esportiu Terraferma CF (Primera Catalana), el passat 20 demaig, amb victòria lleidatana per la mínima: 1-0. Ara Ruiz ha de polir l'equip, i intentar treure el suc que ha aconseguit amb l'Enfaf sènior aquesta temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT