PUBLICITAT

La Festa de la Joventut confia superar els 3.000 participants

  • La festa nocturna dels Serradells tindrà dos torns, segons l'edat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un campionat d'?skate' de la Festa de la Joventut de l'any passat. Foto: TONY LARA

Els organitzadors de la Festa de la Joventut d'Andorra la Vella confien que aquest any superaran «amb escreix» els 3.000 participants d'edicions anteriors. Així ho va assegurar ahir la directora de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut, Patty Bafino durant la roda de premsa de presentació dels actes, que tindran lloc del 12 al 14 de juny. Aquest any, la festa arriba a la desena edició i com a principal novetat, s'ha decidit organitzar dues festes nocturnes, una destinada als joves d'entre dotze i setze anys i l'altra als de més de setze.

La Festa de la Joventut comptarà amb un total de setze activitats, de tipologies ben variades i enfocades a tot tipus de públic. Les propostes es dividiran en tres grups: les d'àmbit esportiu, cultural i d'oci i diversió. A nivell esportiu, s'han programat campionats de vòlei, de caiac o de futbol pasillo. En la vessant cultural, destaquen propostes com ara espectacles de dansa o concerts de guitarra i, finalment en l'àmbit de l'oci i la diversió, un any més la gran protagonista serà la festa nocturna a la piscina exterior dels Serradells.

L'activitat s'ha volgut desdoblar, de manera que s'ha organitzat una primera festa, de les 20 a les 23 hores, destinada als joves i adolescents de dotze a setze anys, i una altra, que anirà de les 24 a les 4 hores de la matinada, enfocada als joves de més de setze anys. En la primera, no s'hi servirà alcohol, mentre que a la segona només se'n vendrà als majors de divuit anys, que hauran d'anar correctament identificats.

El motiu de fer dues festes, tal com va explicar a l'ANA el conseller de Joventut de la parròquia, Marc Pons, «és per donar resposta al gran nombre d'assistents i, també, per millorar la part organitzativa». En aquest sentit, «no és que hi haguessin conflictes, però per la tranquil·litat dels propis pares era millor tenir dues festes organitzades per edats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT