PUBLICITAT

El River B es juga l'ascens a la Lliga EBA a Barcelona

  • A Motorland, Xavi Cardelús disputa la tercera prova del CEV Repsol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cardelús, durant una prova d'aquesta temporada Foto: EL PERIÒDIC

El plat fort del cap de setmana és del River sènior B, que es juga a Barcelona l'ascens a EBA. Però hi ha més: motos, trial i futbol sala.

BÀSQUET
El River, duel per EBA demà a les 18.00h

El River sènior B juga demà la seva final. El partit d'anada de les semis del play-off de la Copa Catalunya contra el JAC Sants va ser per als andorrans només per un punt. Demà a les 18.00h, a Barcelona, es decidirà tot.

 

MOTOCICLISME
Cronos avui i la cursa demà per a Cardelús

Xavi Cardelús va viure ahir la primera i difícil jornada d'entrenaments previs a la tercera cursa del FIM CEV Repsol de Moto3. Avui són els oficials per tenir una bona sortida demà.

TRIAL
La Copa Catalana, test per als Mundials

Els millors especialistes de trial participaran el proper diumenge, dia 8 de juny, en el test Trial UCI C-1 Copa Catalana, una competició que arriba per primera vegada a Andorra i que obrirà el calendari d'esdeveniments de la nova temporada d'estiu .

FUTBOL SALA.
Últim partit de lliga per al Sant Julià

El CE Sant Julià tanca avui a les 15.00h la Lliga 2013-2014. Serà a casa contra el Balaguer, equip que just suma tres punts menys que els lauredians. Una victòria permetria acomiadar la temporada amb un bon regust de boca.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT