PUBLICITAT

El test de cara als Mundials 2015 és superat amb nota

  • Segons es va veure ahir, els escenaris seran Les Fontetes i el Prat del Colat
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un dels participants en una de les zones de les Fontetes, ahir Foto: VALLNORD

La Copa Catalana C-1 de la bicitrial que es va disputar ahir a la Massana va servir com a prova pilot de cara als Mundials del 2015. Va ser un test de gran èxit, segons va confirmar el coordinador de trial de la Unió Ciclista Internacional (UCI), Daniel Parramón, present a la competició andorrana: «L'entorn és bo perquè és un lloc molt concentrat, on podem tenir totes les zones juntes i amb fàcil accés per al públic. També ens permet combinar zones artificials sense deixar de banda les naturals, que són l'origen del trial».

Segons es va poder veure en la competició i tal i com reflecteixen les declaracions de Parramón, tot el que es va veure ahir no s'allunyarà molt del que depara l'estiu vinent. Així doncs els centres neuràlgics seran la plaça de les Fontetes, que tindrà sis proves, i el Prat del Colat, que serà l'escenari de les finals. A més les xifres en participació han sigut similars a les que s'esperen l'estiu vinent, amb 120 bikers. Així doncs es va presenciar una mena d'assaig general del qual va acabar molt satisfet el conseller de Turisme de la Massana, Sergi Balielles: «S'ha general un molt bon ambient gràcies en bona part a la ubicació de la prova, just al centre de la vila. Això és un gran encert, per la proximitat que hi ha amb la capital i per disposar de tot tipus de serveis al voltant de la gran cita».

ONZE PARTICIPANTS ANDORRANS / A nivell competitiu, el guanyador va ser Rafa Tibau (AC Parets) i Efren Frases va ser el desè. En la categoria cadet Albert Rodrigo va ser el 7è de 10; en la infantil Quim Altés va ser el 9è de 14; en l'alevina Jordi Lestang va ser el 4rt, Gaudí Vall el 6è i Joan Guàrdia el 10è i últim; en principiant Marc Fernández va ser 13è i Joan Miquel Garcia 15è de 16; en la benjamina Joan Lestang va ser 9è i Valentí Cristina 11è de 12; i en la prebenjamina Edgar Garcia va ser el 6è de 8. Per últim, en noies va vèncer Lua Vizcaino (BTT Premià de Dalt) tot i que només van haver-hi tres participants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT