PUBLICITAT

Decomissat tabac de contraban per valor de 25.500 euros

  • 3.500 paquets amagats en un remolc i 3.000 en farcells
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El tabac de contraban localitzat al maleter del remolc d'un camió Foto: GUÀRDIA CIVIL

els efectius de la secció d'especialistes fiscals de la duana de la Farga de Moles i de la secció fiscal de la Seu d'Urgell van decomissar entre divendres i dissabte tabac de contraban per valor de 25.567. La major part del material estava amagat en el remolc d'un camió i l'altra era transportada per dues persones en forma de farcells.

La primera actuació, segons va informar la Guàrdia Civil, va tenir lloc divendres a les 6 del matí, quan els agents de la duana de la Farga de Moles van procedir a la verificació fiscal d'un camió amb matrícula andorrana i van descobrir en el maleter del remolc fins a 3.498 paquets de tabac ros de contraban. En total, la mercaderia està valorada en 13.817euros i el conductor del camió, I.T.R. de 46 anys i de nacionalitat i residència a Andorra, va estar inculpar pels fets.

La segona actuació va tenir lloc a les 20 hores de dissabte, quan els efectius de la secció fiscal de la Seu d'Urgell estaven de servei a la zona de La Rabassa i van veure dues persones caminant amb farcells a l'esquena.

En veure's descoberts van abandonar els farcells i van intentar fugir camp a través. Amb tot, un d'ells va poder ser localitzat i identificat posteriorment pels agents, com a E.G.Q, de 55 anys i de nacionalitat espanyola resident a la Seu d'Urgell. Els farcells portaven 3.000 paquets de tabac de contraban valorats en 12.750 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT