PUBLICITAT

Justo Ruiz i Lucendo renoven per tornar l'equip a Primera

  • A partir del pròxim dilluns començaran els contactes per confeccionar la plantilla
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Tot i el descens a Segona, la intenció del FC Andorra és mantenir l'estructura actual amb plena confiança en el cos tècnic. Així doncs, dijous es va tancar l'acord de renovació amb Justo Ruiz i Jesús Lucendo, però va ser ahir quan la junta directiva reunida en assemblea va ratificar la decisió. La vinculació serà per un any i amb la intenció de tornar a la Primera Catalana. Així mateix, serà a partir de la setmana vinent quan comencin els contactes per confeccionar la plantilla de la temporada 2014-2015.

Lluís España, president del FC Andorra, anunciava ahir que el tècnic Justo Ruiz i el seu segon, Jesús Julián Lucendo, havien renovat amb el club tricolor. L'acord es va tancar aquesta setmana, però ahir encara havia de rebre el vistiplau de la junta directiva. La reunió d'ahir d'aquesta al Casal de l'Esport va ratificar l'acord.

Ara bé, el nou FC Andorra tardarà una mica en engegar perquè encara s'ha de perfilar l'equip. Justo Ruiz i Lluís España començaran a reunir-se el pròxim dilluns per tal d'iniciar els treballs per fer un equip amb cara i ulls per tornar a la categoria d'on ha baixat aquesta campanya.

LA SEU DEL CLUB, A ORDINO / España va confirmar ahir que la seu del FC Andorra, que després dels problemes amb la Justícia va passar al Casal de l'Esport, farà el mateix viatge a Ordino que la resta d'entitats que ocupen ara els locals del Poliesportiu d'Andorra i que han de deixar lliure aquell espai en benefici del BC Andorra MoraBanc de bàsquet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT