PUBLICITAT

Ilde Lima fitxa pel FC Santa Coloma per la Champions

  • El club incorpora també Iban Parra, davanter del Balaguer
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Parra arriba del Balaguer, botxí de l'FC Andorra a la Primera Catalana Foto: TONY LARA

El FC Santa Coloma ja ha mogut fitxa i ha contractat per als partits de la Champions League el central Ilde Lima, del FC Andorra, i el davanter Iban Parra, del Balaguer. La intenció de l'entitat colomenca és aconseguir l'experiència que aquest dos jugadors poden aportar a la disciplina de l'equip i sobretot en partits de gran importància com els que esperen en la ronda europea.

Tots dos jugadors només s'incorporen per als partits europeus, el que vol dir que després tornaran als seus respectius equips. Ilde Lima va mostrar ahir la seva satisfacció per «poder donar un cop de mà» a un equip que s'il·lusiona amb la Champions. «Intentaré aportar la meva experiència en la zona defensiva. La intenció és que l'equip sigui més competitiu». Lima coneix la plantilla colomenca, sobretot alguns dels jugadors amb què sap associar-se perfectament, com és el cas de Marc Pujol, amb qui ha treballat durant anys en la selecció les jugades d'estratègia. «Fitxo per dos partits, però esperem que siguin quatre, no se sap mai», va manifestar l'andorrà ahir amb força il·lusió.

Per la seva part, Iban Parra és un veterà davanter del Balaguer que ha jugat en Tercera Divisió i que ha estat company de Marc Pujol quan aquest jugava en l'equip lleidatà. Precisament va ser Parra l'autor de l'1-2 que va sentenciar el descens de categoria de l'FC Andorra en l'últim partit de la Lliga de Primera Catalana, disputat a Aixovall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT