PUBLICITAT

Vinyes es queda a les portes del podi absolut a Ourense

  • L'andorrà es queda a sis segons del tercer i és clar vencedor en la Divisió II
EL PERIÒDIC
OURENSE

Periodic
El Suzuki Swift S1600 de Vinyes, dissabte en una especial a Ourense Foto: FOTOESPORT

Ourense va ser una gran aliada de Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) en la quarta prova puntuable per al Campionat d'Espanya de ral·lis. L'andorrà va ser protagonista en un cap de setmana de gran exigència, marcat per les altes temperatures.

Durant bona part del dia, Vinyes va ocupar la tercera posició de la classificació provisional absoluta, controlant els atacs del Porseche dels germans Burgo. Finalment l'andorrà va haver de cedir, com era de preveure davant un cotxe infinitament superior, San Pedro de Rocas va decidir i va haver de conformar-se amb la quarta posició, a més de ser el clar vencedor en la Divisió II. «La suor em queia per sota del casc fins a entelar les ulleres i quedar-me sense visibilitat. O sigui que l'inici ha estat tens fins que vaig trobar una cinta que posada al cap evitava que em caiès la suor. Mai havia viscut una experiència així i espero no tornar a repetir-la», va indicar després de la carrera.

Sobre la quarta posició, Vinyes ja era conscient de què «la potència» podia ser clau en l'intent de pujar al podi. Va ser superar a San Pedro de la Roca i en la següent va tornar a recuperar-se però al final, no va poder assolir el que hauria estat el seu segon podi consecutiu en l'escratx: «Hem lluitat fins al final però no hem pogut. Estic molt satisfet amb el resultat i sobretot perquè hem pogut lluitar en tot moment per estar entre els millors. Tot ha funcionat sense problemes en unes condicions molt dures pel temps», va assenyalar.

Amb aquesta prova es dona per tancada la primera part de la temporada d'asfalt. Ara toca una aturada de dos mesos per les vacances estiuenques fins el 23 d'agost, data en la qual es reprendrà el campionat de nou a Galícia, en aquest cas a Ferrol, per iniciar el tram decisiu de l'any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT