PUBLICITAT

De la Casa venç en turismes en la Pujada a la Llacuna

  • Plaus és sisè en monoplaces i es queda a sis dècimes de pujar al podi
EL PERIÒDIC
LA LLACUNA

Periodic
El Seat Còrdova WRC de De la Casa, durant la Pujada a la Llacuna Foto: FOTOESPORT

Andorra va comptar amb una nombrosa delegació de pilots en la 13a edició de la Pujada a la Llacuna que es va disputar el cap de setmana passat en aquesta localitat barcelonina i que puntua per al Campionat de Catalunya de Muntanya 2014. Entre ells va destacar Gerard de la Casa, qui es va tornar a imposar en la categoria de turismes.

De la Casa (Seat Còrdova WRC) semblava que no tindria problemes per guanyar, vista l'absència del BMW de Joan Salvans, però a l'hora de la veritat va haver de donar-ho tot per imposar-se a Luís Aguilera (Seat León) per només una dècima en una prova que no feia des de principis dels noranta: «Record que llavors plovia i vaig mantenir una lluita amb Joan [Vinyes] que també es va decidir per dècimes. En aquesta edició no he vist el triomf fins que he vist la classificació final. Per darrere empenyen fort i et fan anar al límit», va explicar.

Continuant en turismes, Lluís Bigordà (Seat León) va obtenir el desè millor registre i el quart en el grup A a quinze segons de De la Casa, tot i que era debutant en aquesta Pujada: «És molt ràpida, amb puntes de velocitat que impressionen. Has de conèixer bé el traçat per no anar deixant-te dècimes, sobretot en les apurades de frenada». Per darrere d'ell hi ha un 18è lloc de Jaume Bartumeu, un 19è de Christian March, un 21è d'Eduard Andueza i un 26è de Ramon Calment.

En la categoria reina, monoplaces, Ramón Plaus va ser el millor andorrà amb un sisè lloc, a gairebé 3 segons del primer classificat, Dani Solà, però a poc més de sis dècimes del tercer, Francesc Munné: «El pressupost és ajustat i he reservat pneumàtics per a la prova d'Alp vàlida per a l'Espanyol a final de juliol. Crec que si hagués canviat les rodes hauria fet podi», va indicar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT